Tadé Pain d'Alep - Olive Aleppo Soap, 150 g

Cena:7,95€

Nežno milo za vsakodnevno uporabo, z oljčnim in lovorovim oljem. Za vse tipe kože, mlade in zrele, normalne ali vnete, občutljive, krhke, hiper reaktivne, žejne. Pred uporabo zmočite obraz in telo, po uporabi pa izperite z vodo.

Tadé tradicionalno luksuzno milo je izdelano iz deviškega oljčnega olja, je bogato z lipidi, obogateno pa je še z lovorovim oljem ter nepogrešljivimi maščobnimi kislinami, vitamini, antioksidanti in lipidi.

Uporaba:
- Vsestransko milo za nego kože in perila
- Blago in razkužilno
- Na Bližnjem vzhodu to milo uporabljajo tudi za pranje in odstranjevanje madežev iz perila
 
Vsebina: 150 g

Proizvedeno v Siriji.

Vsa mila Tade Pays du Levant® so 100% ekološka*, brez kakršnih koli kemičnih sestavin ali sintetičnih derivatov. Ti izdelki so narejeni v skladu z načelom pravične trgovine ter v skladu z etiko poštene izmenjave, kjer so zasluge pripisane prispevku in digniteti vseh partnerjev. Dermatološko testirano. Pakirano z uporabo čim manjše količine razgradljivih snovi.

BREZ natrijevega lavret-sulfata, PEGa, EDTA, formaldehida, hidroksietial, BHT, fenoksietanola, silikonov in drugih sintetičnih derivatov, kot so kisline, emulgator, umetna barvila ali konzervansi. Ni testirano na živalih.

"Od julija 2012 mesto Aleppo, rojstni kraj poslovanja podjetja Tade mučijo spopadi med svobodno sirsko vojsko in vladnimi silami. Vsakdanje življenje državljanov Aleppa je grozljivo. Lokalni partnerji podjetja Tade delajo v nevarnih pogojih. Kljub tem resnično dramatičnim okoliščinam, je podjetje Tade ostalo zavezano k zagotavljanju razpoložljivosti svojih izdelkov, s čimer si bolj kot kdajkoli prej prizadeva spoštovati naravo, ljudi in pošteno izmenjavo."

-+