WOW Wireless Bluetooth Speaker

Cena:65,00€

Zvočnik WOW lahko preko tehnologije Bluetooth povežemo s katero koli kompatibilno napravo. Zvočnik enostavno povežemo s prenosnim računalnikom, tablico, telefonom iPhone, Android ali Blackberry in lovil bo v radiju 10m od vaše brezžične naprave. Za razliko od ostalih tovrstnih zvočnikov na tržišču ima WOW le en gumb (on/off), kar zelo poenostavi njegovo uporabo. Jakost zvoka upravljate izključno preko vaše naprave, ta pa lahko doseže 85bD.
Zvočnik WOW je oblikovan tako, da je kompakten in trpežen - vržite ga v svojo torbo in glasbo nosite s seboj, pa naj bo to na plažo ali na piknik. Z zvočnikom WOW lahko uživate ob glasbi, radiu in medtem neovirano uporabljate svoj telefon ali tablico. Če medtem prejmete klic se zvok samodejno izklopi ter ponovno vklopi, ko je klic končan. Stožčasta oblika zvočnika spominja na računalniško ikono zvočnika in vam omogoča postavitev v tri različne položaje za tri različne vrste zvoka. Postavite ga obrnjenega navzgor za 360° zvok, na bok za usmerjeni zvok ali pa na glavo za zadušeni zvok.
Naj dolžina kabla ne diktira položaj vašega zvočnika. Zvočnik WOW lahko uporabljate v kopalnici in pojete pod tušem, lahko ga imate na kuhinjskem pultu ko kuhate.

NAVODILA ZA UPORABO:

Pred prvo uporabo zvočnik napolnite

Vklop zvočnika - Pritisnite in držite tipko dokler lučka ne prične utripati v modri in rdeči barvi

Povezovanje - vklopite vašo Bluetooth napravo in izberite “KAKKOii”. Zvočnik je pripravljen za uporabo.

Izklop zvočnika - Pritisnite in držite tipko dokler ne slišite zvoka (beep).

PODROBNOSTI O IZDELKU:
Bluetooth tehnologija
USB polnilec je priložen – baterije niso potrebne
2-3.5 ure polnjenja zadostuje za do 5ur predvajanja na maksimalni jakosti
Jakost doseže 85dB
10m radija lovljenja signala
Auto silent / auto play

-+
Oblikovalec: 
Antonio Arevalo