Marshall Stockwell Portable Speaker

Cena:299,00€

Zgrajen za življenje na cesti, Stockwell je najmanjši Marshallov prenosni zvočnik do danes. Ta prenosni aktivni stereo zvočnik tehta le 1,20 kg, kar pomeni, da ga boste lahko odnesli kamorkoli želite. Stockwell ima vgrajene litij-ionske baterije, ki omogočajo 25 ur predvajanja. Priročen USB vhod omogoča tudi polnjenje naprav, ko ste na poti.

Stockwell je prava zvočna bomba z dvema 2,25" woofer-jema in dvokanalnim ojačevalnikom razreda D, zaradi česar je najglasnejši zvočnik v svojem razredu. Jakost, bas in visoke tone lahko hitro in enostavno nastavljamo z analognimi kontrolnimi gumbi, ki se nahajajo na vrhu zvočnika in katere lahko tudi zložimo. Stockwell lahko uporabljamo tudi za sprejemanje prekinjanje telefonskih klicev. Potrebno je le pritisniti gumb z znakom telefona na nadzorni plošči. Bluetooth 4.0 tehnologija in 3,5 mm vhod pomenita, da je povezovanje z napravami za poslušanje glasbe super enostavno.

Stockwell pride z multi-funkcionalnim ovitkom za boljšo zaščito. Ovitek ima čudovito žametno rdečo podlogo, trpežno lupino iz vinila ter zlato Marshallovo značko na sprednji strani.

Podrobnosti:

- Prenosen: Tehta le 1,20 kg in ima vgrajenE litij-ionske baterije.
- Zložljivi gumbi: gumbi Stockwell so zložljivi, tako da jih lahko potisnete, ko ste na poti za dodatno zaščito.
- Ostanite povezani: Stockwell ima priročen USB vmesnik za polnjenje naprav, medtem ko ste na poti. Stockwell lahko uporabljate tudi za konferenčne klice s tipko z znakom telefona na nadzorni plošči.
- Zaščita: Večnamenski ovitek deluje kot zaščitni pokrov zvočnika, ko ta ni v uporabi. Kp ga zložimo v položaj trikotnika ima funkcijo podpornega stojala.
- Uporaba telefona: Na dohodne klice odgovorimo z enkratnim pritiskom na gumb z znakom telefona. Klic zavrnemo s hitrim pritiskom na gumb za vklop / izklop. Za prekinitev klica ponovno pritisnemo gumb z znakom telefona.
- Brezžično predvajanje glasbe: Uživajte v glasbi brez uporabe žic. Stockwell je opremljen s tehnologijo Bluetooth 4.0.

Tehnične specifikacije:

- Uravnavanje Bass in Treble: Da
- Čas predvajanja baterije: do 25H (Nastavitev glasnosti Št. 5)
- Bluetooth: Standard V4.0
- Frekvenčni razpon 50-20.000Hz
- Input1 - 3,55 mm 1x
- Omrežna vhodna napetost: 14-17 VDC
- Max moč: 27W RMS
- Teža: 1,20 kg
- Dimenzije: 260 x 140 mm