FLAT LANSIRAL SPLETNO TRGOVINO

By oren arluck, 30.10.2015 - 09:44

Iz trgovine Flat, vodilne prodajalne oblikovno dovršenih dodatkov za dom in pohištva, so danes sporočili, da so lansirali spletno trgovino s svojimi izdelki. Kupci lahko preko spleta kupujejo vse od osebnih dodatkov, dodatkov za dom, pohištva, do svetil in drugega. Na spletni strani so poleg tega na voljo tudi dodatne storitve z dodano vrednostjo, kot so notranje oblikovalske rešitve in možnost svetovanja.

Spletna trgovina je nastala v odgovor na željo strank po lažjem načinu nakupovanja naših izdelkov ter storitev in ne zahteva nobene prve registracije ali predhodnega soglasja trgovine Flat. Nakupi se lahko izvedejo s plačilom po povzetju ali preko bančnega nakazila. Naročeni izdelki bodo dostavljeni preko kurirske službe.

"Nenehno izboljševanje storitev za naše stranke je naša prednostna naloga. Enostavno naročanje in hitra dostava naših izdelkov bo poenostavila postopek nakupa, strankam prihranila čas in napor" pravi Oren Arluck, predsednik prodaje in marketinga v Flatu. "Naša spletna platforma je velika pridobitev, ki bo racionalizirala proces naročanja in dobave. Naš naslednji korak v razvoju med drugim vključuje možnosti plačila s kreditnimi in plačilnimi karticami" še dodaja.

Spletna trgovina je dostopna preko www.flat.si
Za več informacij o Flat spletni trgovini, nam pišite na info@flat.si.

flat concept shop