zapri
Prijava
 
Kategorija >> Novice in dogodki

Maja meseca 2010 je v Bruslju odprl svoja vrata prvi Pantone Hotel na svetu. Lociran v samem centru mesta, le nekaj korakov od Avenue Louise, glamuroznega poslovnega in nakupovalnega dela mesta, hotel Boutique Pantone kombinira chic, barvito dizajnersko estetiko z udobnimi in opremljenimi hotelskimi sobami. Pantone Hotel je del družbe Pantone Universe, njegovo notranjost pa krasijo tudi izdelki blagovne znamke Seletti - škatle, stojala za revije, stoli in pa kolesa iz linije Pantone blagovne znamke Abici Italia.


Italijanska blagovna znamka koles Abici Italia postaja vse bolj znana povsod po svetu. Po lanskoletni kolekciji koles, ki jih je Abici izdelal za svetovno znano modno blagovno znamko Fendi se je zanimanje za ta izvrstna kolesa še povečalo. Pred nedavnim so hišo Abici Italia obiskali tudi novinarji iz Japonske in v eni od njihovih izdaj objavili tole:


Italijanska veriga veleblagovnic La Rinascente je v svoji enoti v centru Milana, na trgu Duomo, predstavila nov koncept nakupovanja z imenom Design Super Market. Celo spodnjo etažo so posvetili velikim imenom svetovnega dizajna, med katerimi je seveda tudi Seletti. Notranjost je luksuzna, s prijetnim barom, predvsem pa je izbor artiklov imeniten.


Ena znamenitejših dizajnerskih trgovin v Bruslju, trgovina Rose Shop, je za svoje na novo aranžirane izložbe izbrala Selettijevo linijo izdelkov Pantone. Tudi v notranjosti trgovine je na voljo širok izbor Selettijevih izdelkov.


Septembra 2009 je v italijanski Veroni potekala prestižna razstava Abitare il tempo, na kateri so bili Selettijevi izdelki na vsakem koraku. Med drugim so bili izdelki Seletti prisotni tudi na inštalaciji svetovno znanega podjetja DIESEL.


Galateo&Friends, zelo ugleden italijanski proizvajalec super kvalitetnega ekstra deviškega oljčnega olja je za svojo novo serijo prestižnega oljčnega olja "TAGGIASCA QUALITY" LIMITED EDITION EVOO OIL izbral steklenico iz porcelana iz Selettijeve linije Estetico Quotidiano.


Abici Showroom

Obiskali smo showroom Abici Italia v Viadani, kjer smo si tudi v živo ogledali zadnji in najnovejši model kolesa z imenom Pista, ki bo na trg prišel januarja 2009.


Copati Le DD so bili letošnji modni hit na japonskem tržišču in so eden od kandidatov za nagrado Lohas Design Award, ki jo že tretje leto podeljuje najprestižnejša japonska dizajnerska revija Lohas Design.


Na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu je bila vsa hrana in jedača postrežena na izdelkih Selettijevega programa Estetico Quotidiano.


Prenovljeni Flat

Flat je doživel svojo prvo prenovo. Ob spremembi programa iz zimske na poletno kolekcijo smo v trgovino vključili še nekaj čudovitih izdelkov dveh novih dobaviteljev.


  • Nazaj
  •   
  •   
  •  1 
  •  2 
  •   
  •   
  • Naprej

O podjetju